Kenwood install questions - Nissan Armada Forum: Armada & Infiniti QX56 Forums
User Tag List

 
Thread Tools Display Modes
#1 Old 08-25-2012, 11:44 PM
jiriki
SHIFT_Lurker
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 19
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
jiriki is on a distinguished road
Kenwood install questions

I plan on installing a Kenwood 9980HD into a 2007 Armada with Bose no-Nav. I've been searching the forums but I cannot find an install write up. Plenty of threads where the install was complete

I received all the components to do this but before I start the project, I wanted a few questions cleared up:

1) Where do I hook up the reverse wire?

2) Where do I hook up the parking sensor wire? Or can I just ground it?

3) The kenwood unit has RCA preouts for the sub and center speaker but the Metra harness does not have those RCA connectors. Are those unused?

Thanks!
jiriki is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
#2 Old 08-29-2012, 09:58 AM
jiriki
SHIFT_Lurker
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 19
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
jiriki is on a distinguished road
Kenwood DNX9980HD is installed. I figured out the parking sensor wire.

Currently, the center is working.. very loudly I might add. The sub appears to not be working. Does the Bose AMP only take FR/FL/RR/RL inputs?

I'm still a bit lost on the reverse wires.
jiriki is offline  
#3 Old 11-28-2012, 01:21 PM
lsp
SHIFT_Lurker
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
lsp is on a distinguished road
Is the reverse wire for a backup camera? I just tapped into the reverse lights on the back of the Armada. I just pulled out the lights and tested wires for 12 volts when in reverse.
lsp is offline  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode


Forum Jump

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off