Rear A/C control unit clicking - Page 4 - Nissan Armada Forum: Armada & Infiniti QX56 Forums
User Tag List

Reply
 
Thread Tools Display Modes
post #31 of 34 Old 11-24-2016, 03:31 PM
DevinB
SHIFT_Lurker
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
 
Quote:
Originally Posted by hban398 View Post
Fixed both issues yesterday. Part number is the same both both parts - 27743-ZP00A. My local dealership had it in stock.

Not difficult to change if you have the right tools. The one under the stearing wheel was the hardest since I was laying on my back and hard to get my hands to the part.

If anyone needs advice or help, be glad to help. Good luck to others out there with the same issue.
Quote:
Originally Posted by hban398 View Post
I don't have a link to a site or anything. I just figured it out myself by looking under the dash area where the brake and gas pedal are while having someone else change the vent settings. I could hear it clicking and then removed the radio amp to see the part that need to be replaced.

If you can't find it, let me know and I can take some pics and send them to you.
Quote:
Originally Posted by Glen View Post
I did my rear one a few months back, and now the front one does it everyday! Now I need to figure out how to get the that one. The rear was easy.

This thread is a little old, hopefully you guys are still around and can help. I replaced the rear actuator the other day with minimal effort, now on to the front. Any pointers, tips, or tricks? Tools I'll need?
DevinB is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #32 of 34 Old 03-03-2017, 12:14 PM
Bulkhead
SHIFT_Newbie
 
Join Date: Aug 2010
Location: San Diego
Posts: 43
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 7 Post(s)
 
Hey Devin,

How did your repair go? Mine is clicking in the front too, so I am considering this project.

Others, if you have any instructions or advice on the steps to take or special tools required, I would be grateful for the info.

thx!

08 Armada SE 4x4
Front: Bilstein 5100s Rear: 2" PRG spacers, Bilstein 24-187077, Firestone Coil-Rite Air Springs (W237604150)
Volant (Gen 1) CAI, Nitto Terra Grapplers (275/70/R18)

Last edited by Bulkhead; 03-05-2017 at 02:20 PM. Reason: Typo
Bulkhead is offline  
post #33 of 34 Old 03-05-2017, 01:54 PM
bloodieddoc
SHIFT_Hardcore
 
bloodieddoc's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Murrieta, CA
Posts: 274
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
 
My 08 Armada just started doing this. I am so glad that I found this thread. Seems to be an easy fix...
bloodieddoc is offline  
post #34 of 34 Old 03-14-2017, 10:38 PM
DevinB
SHIFT_Lurker
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
 
I never got around to it. I don't drive the Armada enough for it to bother me, so it wasn't that urgent. I did bookmark some good pages for help though:


Just kidding. Apparently my post count isn't high enough to post links. I'll get around to it soon now that it's warm outside again. I'll update with my experience.
DevinB is offline  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode


Forum Jump

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome