How to reset the TPMS - Page 4 - Nissan Armada Forum: Armada & Infiniti QX56 Forums
User Tag List

Reply
 
Thread Tools Display Modes
post #31 of 34 Old 05-24-2016, 06:30 AM
glover4
SHIFT_Newbie
 
glover4's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 38
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
glover4 is on a distinguished road
Garage
My guess is you probably have a bad sensor in one of the wheels.
glover4 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #32 of 34 Old 05-29-2016, 11:58 PM
dusansk
SHIFT_Lurker
 
Join Date: May 2016
Location: Red Deer
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
dusansk is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by glover4 View Post
My guess is you probably have a bad sensor in one of the wheels.
How will I know which one is bad. To replace all of them?
dusansk is offline  
post #33 of 34 Old 11-18-2016, 01:26 PM
ml8766
SHIFT_Lurker
 
Join Date: Nov 2016
Location: Henderson, NV
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
ml8766 is on a distinguished road
Garage
How about a 2005?

Would it be the same for a 2005??
ml8766 is offline  
 
post #34 of 34 Old 12-10-2016, 09:05 PM
bheintze
SHIFT_Enthusiast
 
bheintze's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Metro Detroit
Posts: 133
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 17 Post(s)
bheintze is on a distinguished road
Garage
Recently relied on this thread to reset TPMS. Just wanted to add that, when starting the reset process, my light blinked pretty quickly, making me think I was doing it wrong. However, I went through with instructions and light was reset.

Thanks for this info!

2013 Armada Platinum Reserve

2017 Chevy SS

2003 Mustang GT convertible- Centennial Edition
bheintze is offline  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode


Forum Jump

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off