2008 Armada need help - Nissan Armada Forum: Armada & Infiniti QX56 Forums
User Tag List

 
Thread Tools Display Modes
#1 Old 02-10-2010, 10:58 AM
Denis UKR
SHIFT_Lurker
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Denis UKR is on a distinguished road
2008 Armada need help

Hi. I am the owner of Armada 2008. I am from Ukraine, Kiev.

I have got 3 problems, and can not find solution.

1. I can not set the clock on the screen. I have outside temperature there instead of clock. Nothing written in users manual

2. When driving on Auto mode ( transmition ) strange sound comming from front axle. changed the oil, nothing helped. ( 28000 kms done ) Or it should be like that ?

3. When changing the audio tracks up is previous, down is next... why it is wrong.

Hope for your help. Thanks from the begging.
Denis UKR is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
#2 Old 02-10-2010, 11:02 AM
Dirty Cash
SHIFT_Hardcore
 
Dirty Cash's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Cashville
Posts: 255
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Dirty Cash is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to Dirty Cash
Denis,

Welcome!

Not sure about numbers 1 & 2 (I'd have to access my manual...but I'm at work right now), but for number 3, it took me a second to get used to the audio tracks when I first bought my '09. Not what I was used to, but this is standard...nothing wrong with your setup at all.

-~ Dirty Cash ~-
Dirty Cash is offline  
#3 Old 02-10-2010, 12:32 PM
BlakSpyda
SHIFT_Moderator
 
BlakSpyda's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: MD
Posts: 13,196
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
BlakSpyda is on a distinguished road
Welcome to CA Denis UKR!

Are you getting the sounds in any other mode (4X2, 4HI, or 4LO)? or just in AUTO?
BlakSpyda is offline  
#4 Old 02-10-2010, 12:56 PM
Denis UKR
SHIFT_Lurker
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Denis UKR is on a distinguished road
when driving 2H there is no sound...

other ( 4H, 4L) i didnt try on speed...

by the way, the sound is comming only under accelleration ( auto mode )
Denis UKR is offline  
#5 Old 02-10-2010, 01:18 PM
BlakSpyda
SHIFT_Moderator
 
BlakSpyda's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: MD
Posts: 13,196
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
BlakSpyda is on a distinguished road
BlakSpyda is offline  
#6 Old 02-10-2010, 08:52 PM
marctronixx
SHIFT_Hardcore
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 3,191
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Quoted: 10 Post(s)
marctronixx is on a distinguished road
to change the clock, you go into settings in the on screen menu and you adjust the closk there. i have mine set to 24hour time...
marctronixx is offline  
#7 Old 02-10-2010, 09:42 PM
Believe.ET.
SHIFT_Enthusiast
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 144
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Believe.ET. is on a distinguished road
Clock

Quote:
Originally Posted by Denis UKR View Post
Hi. I am the owner of Armada 2008. I am from Ukraine, Kiev.

I have got 3 problems, and can not find solution.

1. I can not set the clock on the screen. I have outside temperature there instead of clock. Nothing written in users manual

2. When driving on Auto mode ( transmition ) strange sound comming from front axle. changed the oil, nothing helped. ( 28000 kms done ) Or it should be like that ?

3. When changing the audio tracks up is previous, down is next... why it is wrong.

Hope for your help. Thanks from the begging.
Hey bro,

Make sure you are in the Park mode and engine off to make changes to the clock.

Believe.
Believe.ET. is offline  
#8 Old 02-15-2010, 09:57 AM
Denis UKR
SHIFT_Lurker
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Denis UKR is on a distinguished road
nothing helped with the clock...
Denis UKR is offline  
#9 Old 01-06-2013, 11:24 AM
Qatarded
SHIFT_Lurker
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Qatarded is on a distinguished road
did you ever solve the clock issue?

I have the same, was there for 3 years then gone....drives me mad
Qatarded is offline  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode


Forum Jump

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off