Rear Manual Liftgate - Nissan Armada Forum: Armada & Infiniti QX56 Forums
User Tag List

 
Thread Tools Display Modes
#1 Old 01-13-2013, 05:51 PM
organman
SHIFT_Newbie
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 84
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
organman is on a distinguished road
Rear Manual Liftgate

Hi folks,
I got an 08' SE Armada and recently my rear liftgate will not open sometimes.
When I unlock all doors and pull the handle sometimes it won't open. Its as if it never unlocked. That goes for the rear window too...it won't open either sometimes. But other times it operates normaly. Has anyone experienced this and do you know a cause or the solution to this problem. Any help would be appreciated.
organman is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
#2 Old 01-14-2013, 01:06 AM
ntrddragn
SHIFT_Hardcore
 
ntrddragn's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: San Diego
Posts: 2,852
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Quoted: 14 Post(s)
ntrddragn is on a distinguished road
sound like your locking mechanism is dying/dead. check the rod and stuff it is connected to, here is a link to courtsey part to see what is inside the rear door.

http://www.courtesyparts.com/armada-...1220_1222.html



'04 LE
ntrddragn is offline  
#3 Old 01-14-2013, 08:31 AM
dikgee
SHIFT_Newbie
 
dikgee's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Mount Prospect, IL
Posts: 86
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
dikgee is on a distinguished road
I've had that happen on a couple of occasions. I think it's been after locking the vehicle with the remote while the door is still open. When ever it's happened, if I start the vehicle and then try the unlock again, everything works fine. Sorry I don't have a better answer!
dikgee is online now  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode


Forum Jump

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off