Static from my radio when using headlights or A/C (Video) - Nissan Armada Forum: Armada & Infiniti QX56 Forums
User Tag List

 
Thread Tools Display Modes
#1 Old 01-26-2013, 12:40 AM
sidgarza
SHIFT_Hardcore
 
sidgarza's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Texas
Posts: 518
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
sidgarza is on a distinguished road
Garage
Static from my radio when using headlights or A/C (Video)

Static from my radio. <<<video

The one that really gets me is the dimmer noise.


2005 Nissan Armada SE Smoke: 2.5 NCD front/PRG 2" rear, 305/55 Nitto Terras, 20" Xd Hoss, Bilstein HDs, 18" Magnaflow Muffler (12" exhaust tip removed), 4" Airaid MXP Missile Intake, Tint (35%front/5%back), Bedlined Mirror Caps & Door Handles, Plasti Dipped Front/Rear Bumper, Removed Air Dam, Debadged, Smoke LED Tail Lights, Grillcraft Mesh Grill, Headlight Mod on Halo Projectors, 5000k Lows/Fogs, 5000k Switchback Turnsignals, Interior LED Swap, Superchips Tuned (93+2°TA).
sidgarza is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
#2 Old 01-26-2013, 12:58 AM
ntrddragn
SHIFT_Hardcore
 
ntrddragn's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: San Diego
Posts: 2,983
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Quoted: 54 Post(s)
ntrddragn is on a distinguished road
Re: Static from my radio when using headlights or A/C (Video)

Man that sound like a bad ground if this was stereo related. Could it be your alternator ? You did upgrade all your lights. Sucking to much power and battery can't take it?

On another note, your voice is not what I imagine. I imagine it was alone the line of your avatar . like crude and death. LOL

Sent from my Galaxy Nexus using AutoGuide.Com Free App



'04 LE
ntrddragn is offline  
#3 Old 01-26-2013, 01:03 AM
sidgarza
SHIFT_Hardcore
 
sidgarza's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Texas
Posts: 518
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
sidgarza is on a distinguished road
Garage
But you did imagine me tho.


2005 Nissan Armada SE Smoke: 2.5 NCD front/PRG 2" rear, 305/55 Nitto Terras, 20" Xd Hoss, Bilstein HDs, 18" Magnaflow Muffler (12" exhaust tip removed), 4" Airaid MXP Missile Intake, Tint (35%front/5%back), Bedlined Mirror Caps & Door Handles, Plasti Dipped Front/Rear Bumper, Removed Air Dam, Debadged, Smoke LED Tail Lights, Grillcraft Mesh Grill, Headlight Mod on Halo Projectors, 5000k Lows/Fogs, 5000k Switchback Turnsignals, Interior LED Swap, Superchips Tuned (93+2°TA).
sidgarza is offline  
#4 Old 01-26-2013, 01:13 AM
sidgarza
SHIFT_Hardcore
 
sidgarza's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Texas
Posts: 518
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
sidgarza is on a distinguished road
Garage
I was thinking maybe my HIDs. Oh and the noises were going on before the LEDs were put in but not sure after or before the HIDs. Also I thought LEDs use less power then regular bulbs. The noises don't bother me to much considering I never hear the A/C or headlight whine because my music drowns it out and I never use the dimmer. But still want to track down the issue.


2005 Nissan Armada SE Smoke: 2.5 NCD front/PRG 2" rear, 305/55 Nitto Terras, 20" Xd Hoss, Bilstein HDs, 18" Magnaflow Muffler (12" exhaust tip removed), 4" Airaid MXP Missile Intake, Tint (35%front/5%back), Bedlined Mirror Caps & Door Handles, Plasti Dipped Front/Rear Bumper, Removed Air Dam, Debadged, Smoke LED Tail Lights, Grillcraft Mesh Grill, Headlight Mod on Halo Projectors, 5000k Lows/Fogs, 5000k Switchback Turnsignals, Interior LED Swap, Superchips Tuned (93+2°TA).
sidgarza is offline  
#5 Old 01-26-2013, 01:17 AM
ntrddragn
SHIFT_Hardcore
 
ntrddragn's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: San Diego
Posts: 2,983
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Quoted: 54 Post(s)
ntrddragn is on a distinguished road
Re: Static from my radio when using headlights or A/C (Video)

Quote:
Originally Posted by sidgarza View Post
But you did imagine me tho.
Yes, in a no homo sort of way. LOL


Did u have an aftermarket system put in? I guess from your saying, I would remove the HID and see. Isn't your HID 55w also? It might put a strain on your alternator and battery.

Sent from my Galaxy Nexus using AutoGuide.Com Free App



'04 LE
ntrddragn is offline  
#6 Old 01-26-2013, 01:23 AM
opm1805
SHIFT_Hardcore
 
opm1805's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Murphy TX
Posts: 432
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
opm1805 is on a distinguished road
thats pretty weird with the ac and the dimmer. i have had the engine rev noise before when i had an amp hooked up. i had put the power and signal wires right next to each other and it would make that same noise. a friend of mine thats good with stereos told me to run them on separate sides and the noise went away. has this been going on for a while or just recently started


2012 Lakeshore Slate Platinum, *Airaid MXP*, *LED interior*, *1.25" Bora adapters all around*
in the works, custom grille, headlight mod
opm1805 is offline  
#7 Old 01-26-2013, 11:37 AM
patrm
SHIFT_Lurker
 
Join Date: Oct 2012
Location: Lititz, PA
Posts: 8
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
patrm is on a distinguished road
Static from my radio when using headlights or A/C (Video)

I see you have something plugged into your AUX jack. Do you still get the feedback if you unplug that? That was the issue in my Yukon.


Sent from AutoGuide.com Free App
patrm is offline  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode


Forum Jump

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off