2010 Armada Dual Climate Issue - Nissan Armada Forum: Armada & Infiniti QX56 Forums
User Tag List

 
Thread Tools Display Modes
#1 Old 02-01-2013, 11:32 AM
Mohades
SHIFT_Lurker
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Mohades is on a distinguished road
2010 Armada Dual Climate Issue

Drive side will not heat up, but passenger side seems to work fine?

Is there a module or relay blown? Can anyone help me on this?
Mohades is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
#2 Old 02-04-2013, 04:27 PM
imtfox
SHIFT_Newbie
 
Join Date: Nov 2010
Location: Omaha, NE
Posts: 63
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
imtfox is on a distinguished road
Did you have the servo recall done?
imtfox is offline  
#3 Old 02-05-2013, 07:49 PM
Mohades
SHIFT_Lurker
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Mohades is on a distinguished road
2010 Armada Dual Climate Issue

I'm not sure which one that is. I did have the recall done, that involved the blower fan speed not matching the setting.


Sent from AutoGuide.com App

2010 ARMADA PLATINUM
20X9 HOSTILE
305/50/20 COOPER ZEON LTZ
ARMADEN LED PKG
35W 6K HID LOW
35W 6K HID FOG
WHITE NIGHTS REVERSE LIGHTING
VOLANT CAI INTAKE
POWERSTOP CROSSED DRILLED/SLOTTED ROTORS
BILSTEIN 5100 SHOCKS
PRG 2" REAR BILLET SPACER
Mohades is offline  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode


Forum Jump

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off