Irritating "whirling noise" - Nissan Armada Forum: Armada & Infiniti QX56 Forums
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 05-14-2012, 08:15 PM Thread Starter
SHIFT_Lurker
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 9
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
 
Irritating "whirling noise"

Need some help ladies n gents....

Im getting this irritating whirling noise while in motion coming from the front end of the truck. It doesnt start doing till at or about 50mph to 70mph, anything faster it goes away. Ive replaced the front bearings along with tires and its still doing it. A few months ago I had a front differential leak coming from a seal by the axle....it got replaced only to start leaking again. Is it possible that the front differential is causing this? I dont have it in 4 wheel drive therefore Im factoring it out but who knows???..... Could it be caused by the driveshaft? Any thoughtful tips will be greatly appreciated....... Thanks!
Zagg87t is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 05-14-2012, 08:53 PM
SHIFT_Administrator
 
scr38's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Crockett, Texas
Posts: 5,215
Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
Quoted: 95 Post(s)
 
Since you have a front differential leak for a second time I suspect a problem in that area. Even when 4 wheel drive is disengaged the front axles, differential and driveshaft are still in motion.
scr38 is offline  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome