Battery Issue - Nissan Armada Forum: Armada & Infiniti QX56 Forums
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools
Old 06-28-2017, 09:50 AM Thread Starter
SHIFT_Hardcore
 
regdawg's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Location: Central California
Posts: 703
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 71 Post(s)
 
Garage
Battery Issue

I needed to change my battery couple weeks ago. Starting couple days ago, everytime I start my mada first thing in the morning it doesnt start, no power at all. I found I needed to move the positive terminal around a little then all is good and power is back and I can start it. This only happens 1st thing in the morning.

Any idea on a fix? Dirty battery connector?

Sent from my SM-N920P using Tapatalk


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

2008 Armada SE - charcoal leather, comf & conv package, tow package, back-up camera, power lift gate, bose stereo
Upgrades so far
*Billet Grille
*Hood Protector
*Bilstein HD front struts
*K&N Air Filter
*Garmin Mechanic HD
*5000K HID's Lows/Fogs
*Steelcraft 3" nerf bars
regdawg is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 06-29-2017, 08:12 AM
SHIFT_Lurker
 
Join Date: Apr 2017
Location: Houston, TX
Posts: 20
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 5 Post(s)
 
It's the connection/cable. If you can "move the positive terminal around" then it's not tight enough.
leboyd is offline  
Old 06-29-2017, 08:42 AM Thread Starter
SHIFT_Hardcore
 
regdawg's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Location: Central California
Posts: 703
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 71 Post(s)
 
Garage
Quote:
Originally Posted by leboyd View Post
It's the connection/cable. If you can "move the positive terminal around" then it's not tight enough.
Yeah I was thinking that to but this connector looks different. It didnt look like it can be tightened. I guess I'll try loosening that screw and retightening.

Sent from my SM-N920P using Tapatalk


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

2008 Armada SE - charcoal leather, comf & conv package, tow package, back-up camera, power lift gate, bose stereo
Upgrades so far
*Billet Grille
*Hood Protector
*Bilstein HD front struts
*K&N Air Filter
*Garmin Mechanic HD
*5000K HID's Lows/Fogs
*Steelcraft 3" nerf bars
regdawg is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 06-30-2017, 10:38 PM
SHIFT_Enthusiast
 
hdcd's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: West Des Moines, IA
Posts: 160
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 5 Post(s)
 
Quote:
Originally Posted by leboyd View Post
It's the connection/cable. If you can "move the positive terminal around" then it's not tight enough.
Since it was new after checking the battery post/terminal connector I'd check the connection of the battery cable and the terminal connector.
hdcd is offline  
 
Thread Tools



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome