brake lights and turn signals not working - Nissan Armada Forum: Armada & Infiniti QX56 Forums
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 10-10-2017, 01:44 PM Thread Starter
SHIFT_Newbie
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 28
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
 
brake lights and turn signals not working

Hello everyone,

Got a 2009 'mada this summer. Used it to tow our popup for the annual Labor Day camping trip. I was sidled how much stuff I was able to pack in. Even a cooler behind the third row.

Only thing with the towing, the brake lights and turn signals didn't work. Is there a relay or something I may need?

The Vehicle was previously in a front end collision before I owned it. So far, except for the lights when towing, everything seems to be OK.

Thanks,
YUKON


Sent from my SCH-I545 using Tapatalk
YukonJoe is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 10-17-2017, 07:42 AM Thread Starter
SHIFT_Newbie
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 28
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
 
I've talked with the dealer regarding three relays under the hood. I guess Nissan is no longer making them.

Does anyone know about these relays, possibly what the part numbers are?

I found one on Tasca, but not the other two.

https://www.tascaparts.com/oem-parts...bC12OC1nYXM%3D

Thanks,
Yukon

Sent from my SCH-I545 using Tapatalk
YukonJoe is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 10-17-2017, 12:04 PM Thread Starter
SHIFT_Newbie
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 28
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
 
Doing some further research, I found this post regarding the relays.

https://www.clubarmada.com/forums/sho...d.php?p=191926

I've ordered the Curt 57000 relay kit, so once that is corrected I'll should be able to see if there are any other issues.

Sent from my SCH-I545 using Tapatalk
YukonJoe is offline  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome