Nissan Armada & Infiniti QX56 Forums banner

1 - 5 of 5 Posts

·
Premium Member
Joined
·
1 Posts
Discussion Starter #1
Hello everyone, I am a new member and posting for the first time. I searched your database before posting. Two questions
1- Does anyone have a problem with the DVD not resuming after the vehicle is turned off and then restarted (returning to the part of the movie when you turned the suv off originally)?

2- Gas gauge; No matter how much gas I put in my Armada, the gauge never hits full, only about 7/8's only.

Thank you for your help.
 

·
Premium Member
Joined
·
910 Posts
There was a fairly widespread issue with the sending units in some '05 models which may be causing your gas gauge issue. I don't have a DVD in mine so I can't comment about the other.

Time to hit the dealer I guess....
 

·
Premium Member
Joined
·
1,258 Posts
My gas gauge was pinned on full for the first 2 months I had it. Nissan replaced a few parts, and it's been perfect since. Not sure exactly what they fixed though. I thought it was just a sender but the service guy said it was also something in the dash cluster as well.
 

·
Premium Member
Joined
·
48 Posts
About the gas gauge

I was going to post on this today as well. I have filled up three times now and no matter how much I try to force in, the gauge only reads ~7/8th full.
After driving around a little yesterday it finally went to just barely under full but that is the best I have gotten. Oh, BTW, mine is an 04 also so it may not be just an 05 issue.

I think I will tell the dealer the next time I am in and see what they say.
Good luck,
RA
 

·
Premium Member
Joined
·
73 Posts
Keep us posted on what the dealer says.. I'm having the same problem but forgot to bring it up when I took her in for the brake judder..
 
1 - 5 of 5 Posts
Top