Nissan Armada & Infiniti QX56 Forums banner

1 - 4 of 4 Posts

·
Premium Member
Joined
·
95 Posts
Discussion Starter #1
My Armada's rear differential is making a clicking or banging sound from park to reverse or departure when rear diff fluid is hot. No banging sound when it is cold. Is this normal? The dealer told me to bring it in hot so they can duplicate it. I need to drive at least 50 miles to get the rear differential fluid to get hot. I know that the rear differential has a bit of a play in it.

Thanks in advance for the info
 

·
Premium Member
Joined
·
95 Posts
Discussion Starter #3 (Edited)
Thanks for the TSB info.

It only makes the clicking sound after driving for an hour or more. My Armada has 7,500 miles on it. When vehicle is cold, I can shift from park to reverse or departure, and it doesn't make the banging sound. The dealer cannot find the clicking sound when cold. I do not tow anything. The wife drives it most of the time. Should I print out the TSB and bring it to the dealer?
 

·
Premium Member
Joined
·
4,363 Posts
F1_80s_90s said:
Thanks for the TSB info.

It only makes the clicking sound after driving for an hour or more. My Armada has 7,500 miles on it. When vehicle is cold, I can shift from park to reverse or departure, and it doesn't make the banging sound. The dealer cannot find the clicking sound when cold. I do not tow anything. The wife drives it most of the time. Should I print out the TSB and bring it to the dealer?
Yes. Mine had it also. Its been click free sinced they greased her up. ;)
 
1 - 4 of 4 Posts
Top